Inschrijving

Via deze pagina kunt u uw kind(eren) inschrijven. Inschrijven kost niets en kan vanaf elk moment dat u weet dat u kinderopvang nodig heeft. U komt bij ons in het systeem te staan waarna wij contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Natuurlijk bent u voor of na de inschrijving van harte welkom voor een rondleiding op de locatie. Bij contact  kunt u onze gegevens vinden voor het maken van een afspraak.

Wanneer u zich heeft ingeschreven nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht u (na een rondleiding) besloten hebben een plekje bij ons te willen hebben dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Bij uw akkoord stellen wij een contract op die u getekend aan ons retour stuurt. Uw plekje is op dat moment gegarandeerd.

Bij het plaatsen van kinderen behoren ook wettelijke regels. Daardoor kunnen wij niet altijd garanderen dat ouders die zich eerder hebben ingeschreven ook eerder een plekje hebben. De samenstelling van de groep gaat volgens strenge wettelijke regels rondom de leeftijd van kinderen. Zo kan het voorkomen dat er wel een plekje is voor een wat ouder kind maar niet voor een jonger kind. Wij zullen altijd ons best doen om aan alle verzoeken te voldoen, zo mogelijk door misschien andere dagen aan te bieden.

Wilt u zich al inschrijven? dat kan op onderstaande formulier: