Haarlemmerweg Westerpark

In Amsterdam Westerpark staat dit leuke kinderdagverblijf aan de rand van het Westerpark zelf. Kleinschalige en persoonlijke opvang in een gezellige ruimte waar de individuele ontwikkeling van het kind centraal staat. Met materialen die met veel zorg uitgekozen zijn om elk kind te ondersteunen in zijn ontwikkeling en uit te dagen in zijn spel. Met leuke workshops en activiteiten zodat kinderen kunnen ervaren wat ze leuk vinden en hun zelfvertrouwen en ervaringen groeien.  Een kinderdagverblijf met veel rust en structuur voor de baby’s en veel activiteiten en uitdaging voor de dreumesen en peuter. De peuters worden in hun laatste jaar op het kinderdagverblijf met leuke speelse werkjes voorbereid op de basisschool.

Wij hebben een vast en betrokken team die met veel plezier de kinderen een fijne dag bezorgen. Daarin wisselen rust, vrij spel en activiteiten zich af. Wij observeren kinderen goed zodat wij de juiste aansluiting kunnen vinden in zowel ons handelen als de materialen en activiteiten.

Zowel de medewerkers als de leidinggevende kennen de ouders goed wat een gezellige en betrokken sfeer creëert. Voor ouders is het daarom een prettige plek om hun kind te brengen tijdens werk.

Daarnaast kunnen ouders via een intern communicatiemiddel bekijken wat wij op een dag hebben gedaan aan de hand van leuke verslagen, foto’s en filmpjes. Zo vergroten wij de betrokkenheid en voor ouders is het leuk om te bekijken en bewaren voor later.