Tarieven

Het uurtarief voor 2018 is vastgesteld op € 7,90 wat neerkomt op de volgende maandprijzen:

Aantal uur per dag Aantal uur per maand Maandbedrag
1 dag Niet mogelijk* n.v.t. n.v.t.
2 dagen 11 uur 95,33 uur € 753,13
3 dagen 11 uur 143 uur € 1129,70
4 dagen 11 uur 190,67 uur € 1506,29
5 dagen 11 uur 238,33 € 1882,81

 

* Wij bieden geen opvang voor een dag. De ervaring heeft ons geleerd dat kinderen het erg moeilijk vinden om maar 1 dag op de opvang te komen. Het is een andere omgeving dan thuis waar een kindje aan moet wennen. Het is noodzakelijk dat een kind een balans kan vinden tussen de opvang en thuis. Er moet herkenning plaatsvinden. Met 1 dag in de week is dit moeilijk haalbaar en duurt dat proces heel erg lang. Vaak wanneer een kindje een sprong in de ontwikkeling heeft begint dat wenproces weer opnieuw. Wij zien dat kinderen die twee dagen of meer komen zich prettiger voelen en de omgeving van de opvang makkelijker als tweede thuis ervaren.

Deze prijs is inclusief warme biologische maaltijden, alle verzorgingsproducten en activiteiten.

  • Het aantal uur per maand wordt berekend door:  aantal uur per dag X 52 weken/ 12 maanden. Wij facturen een maand bedrag dat elke maand gelijk is.
  • In het uurtarief zitten de nationale feestdagen al verwerkt.
  • Er kan een klein verschil in afronding ontstaan (in centen).
  • Bij ziekte van uw kind of een studiedag van ons, kunt u deze dag ruilen voor een andere dag, mits er plek beschikbaar is op de groep. Het ruilen van deze dagen kan binnen 1 maand na de betreffende ziekte- of studiedag. De beschikbaarheid kunt u navragen bij de medewerkers op de groep van uw kind.
  • De prijzen worden elk jaar verhoogd in het kader van loonsverhogingen, inflatie en veranderingen binnen de kinderopvang.

Wat u werkelijk zelf betaalt aan kosten kunt u berekenen via de website van de belastingdienst.

LRK nummer kinderopvang : 14 25 323 44

GGD inspectie rapport